025 703 303

Fruškogorska 115/1, 25233 Ruski Krstur, Srbija

elcom@neobee.net

Računari

"Elcom Media" d.o.o. se bavi proizvodnjom, prodajom, instalacijom i servisom računarske opreme, mrežne i komunikacione opreme i sistema za akviziciju, nadzor i upravljanje tehnoloških procesa pomoću računara.

Preduzeće Computer Media osnovano je 1993. godine, a 1997. godine prelazi (prerasta u više preduzeća podeljenih po delatnostima) od kojih je jedno i preduzeće Elcom Media. Preduzeće ima 6 stalno zaposlenih radnika – inženjera elektrotehnike i nekoliko saradnika koji čine jedan pouzdan tim ljudi. Struktura zaposlenih ljudi govori o tome da se naša firma bazira na spoju iskustva i mladosti, sa prosekom godina oko trideset.

Sedište firme je u Ruskom Krsturu i zauzima jedno od vodećih mesta u široj okolini na polju računarske tehnike i industrijske elektronike.

Elcom Media je autorizovani INTEL sistem integrator računarskih sistema i mreža. Pored navedenog bavi se realizacijom projekata računarski podržane automatizacije, od rekonstrukcije postojećih mašina o pogona do realizacije potpuno novih linija, uz mogućnost izrade kompletnih elektro-ormana.

Posedujemo dobro opremljenu radionicu (lemne stanice, osciloskopi, log. analizator, programatori mikrokontrolera itd.) za razvoj i servis raznih elektronskih sklopova. Takođe posedujemo vozni park sa tri servisna vozila za kretanje po terenu.

Tim stručnjaka je 24 časa uz Vas da pomogne u rešavanju problema i izboru adekvatnih komponenti kojim bi se isti rešili.

Elcom Media radi isključivo sa kvalitetnom opremom poznatih svetskih firmi. Opremu nabavljamo kroz razrađenu mrežu ovlašćenih dobavljača za datu opremu koji se nalaze sa sedištem u Beogradu (Tehnicom Computers, Dialog, CT Computers, RB General Ekonomik, Asbis). Sa firmom Tehnicom Computers imamo sklopljeni ugovor o poslovnoj saradnji, a inače smo Intelovi Partner Integratori.

Možemo da ponudimo opremu sledećih proizvođača:

Računari : IBM, HP-COMPAQ

Štampači: HP, Canon, Epson, Fujitsu

Komunikaciona i mrežna aktivna oprema: Zyxel, Schmid, 3Com, D-Link, Intel, Allied Telesyn

Mrežna pasivna oprema: Panduit, Raydex, Full, Molex, Unicom, Krone

Rezervni delovi: memorije (Kingstone, SimplTech), MB (Intel, Asus, Gigabyte), CPU (AMD, Intel), monitori (Samsung, Philips), napajanja (Chieftec, Leadman), UPS (APC), grafičke karte (GeForce, Microstar, Ati), hdd (Hitachi, Maxtor)

Možemo da ponudimo potrošni materijal i rezervne delove za štampače proizvođača HP, Epson, Lexmark, Fujitsu, Canon.

Možemo da ponudimo potrošni materijal: CD medije i diskete Verbatim.

Ukoliko ste zainteresovani za nešto iz naše ponude obratite nam se putem Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.-a ili web obrasca ili pogledajte aktuelni cenovnik.