025 703 303

Fruškogorska 115/1, 25233 Ruski Krstur, Srbija

elcom@neobee.net

O Nama

Preduzeće Elcom Media d.o.o. se bavi proizvodnjom, prodajom, instalacijom i servisom računarske opreme, mrezne i komunikacione opreme i sistema za akviziciju, nadzor i upravljanje tehnoloških procesa pomocu računara.
Preduzeće Computer Media osnovano je 1993. godine, a 1997. godine prelazi (prerasta) u preduzeće Elcom Media. Ima 6 stalno zaposlenih radnika - uglavnom inženjera elektrotehnike i nekoliko saradnika koji čine jedan pouzdan tim ljudi.
Struktura zaposlenih ljudi govori o tome da se naša firma bazira na spoju iskustva i mladosti, sa prosekom godina oko trideset.
Sedište firme je u Ruskom Krsturu i zauzima jedno od vodećih mesta široj okolini na polju računarske tehnike i industrijske elektronike.

Elcom Media je autorizovani INTEL sistem integrator računarskih sistema i mreža.
Pored navedenog bavi se realizacijom projekata računarski podrzane automatizacije, od rekonstrukcije postojećih mašina i pogona do realizacije potpuno novih linija, uz mogućnost izrade kompletnih elektro-ormana.

Tim stručnjaka je 24 casa uz Vas da pomogne u rešavanju problema i izboru adekvatnih komponenti kojim bi se isti rešili.

ELCOM MEDIA se nalazi u Ruskom Krsturu, mestu od desetak hiljada stanovnika u centru Bačke. Ruski Krstur se nalazi u opštini Kula i zapadnobačkom okrugu koji gravitira prema Somboru. S obzirom na lokaciju na kojoj se nalazi Elcom Media sarađuje sa firmama koje posluju u regionu zapadne Bačke u opštinama: Kula, Vrbas, Bačka Topola, Sombor, Apatin, Odžaci, Bač ...

Možete nas kontaktirati preko web obrasca na stranici - kontakt ili nam pisati na adresu:

Elcom Media
Fruškogorka 115/1
25233 Ruski Krstur
Srbija

ili nas kontaktirati preko telefona:

Tel/Fax: 025/703-303
Mobilni: 063/504-059

e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Osnovne podatke o firmi možete preuzeti ovde : --> Podaci o firmi

Poreski identifikacioni broj možete preuzeti ovde: --> PIB

Potvrdu o izvršenom evidentiranju za PDV možete preuzeti ovde : --> Potvrda o evidenciji za PDV